KAYSERİ / KOCASİNAN - Mehmet Sepici 60.Yıl Cumhuriyet İlkokulu

esafetylabel Okul Eylem Planı e-Güvenlik Politikası Ve Amaçları

İnternet ve teknolojinin hayatlarımızdaki yeri giderek daha önemli ve gerekli bir hal almış olup, bununla birlikte intemetin doğru ve bilinçli kullanımı bir gereklilik haline gelmiştir. Doğru bilgiye erişimden, güvenlik uygulamalarına, siber suçların varlığından, kişisel bilgilerin (özel hayatın) korunmasına kadar birçok benzer olgular internet kullanıcılarının kişisel güvenliklerinin ve doğru bilinçli İnternet kullanımının önemini ortaya koymaktadır.

Mehmet Sepici 60.Yil Cumhuriyet İlkokulu olarak; paydaşlarımızın ( öğrenci, veli, öğretmen, personel, yönetici, tedarikçi vb.)sanal ortamlarda potansiyel zararlardan korunması ile ilgili sorumlu olduğumuzun bilinci ile salt tehditlerden koruma faaliyetlerinin yanında eğitim standartlarının yükseltilmesi, mesleki gelişimin teşviki, toplumun kaliteli doğru internet kullanımı ile ilgili de sorumluluklara sahibiz.

Esafetylabel okul eylem planımız hazır.

Esafetylabel okul eylem planı için tıklayınız.

Yayın: 15.12.2021 - Güncelleme: 15.12.2021 16:18 - Görüntülenme: 337